JE VINDT ONZE FESTIVITEITEN IN HET CENTRUM VAN ZEVENAAR

Muziekstad Zevenaar
Postbus 2093
6900 CB Zevenaar
E-mail: info@muziekstadzevenaar.nl

ROUTE NAAR MUZIEKSTAD ZEVENAAR

MET DE TREIN
Vanuit Arnhem ben je in nog geen kwartier in Zevenaar. Vanuit Doetinchem duurt doe je er 20 minuten over. Van maandag tot en met zaterdag gaan de treinen vier keer per uur, ‘s avonds (vanaf 19.00 uur) en op zondag twee keer. En wat nog mooier is: bij aankomst op het station loop je vanaf het Stationsplein via de Kerkstraat zó de stad in! Voor een actueel reisadvies: 9292ov.

MET DE BUS
Er stoppen verschillende bussen in het centrum van Zevenaar. Je kunt bij het station uitstappen. Enkele bussen stoppen ook bij de haltes Molenstraat en Oude Doesburgseweg. Wanneer je uitstapt, ben je al bijna in het centrum. Voor een actueel reisadvies: 9292ov of busvervoerder Breng.

OP DE FIETS
Het centrum is prima per fiets bereikbaar. Op diverse plaatsen in het centrum zijn er fietsenstallingen.

PARKEREN
Zevenaar ligt aan de A12. Vanuit Arnhem ben je al in 10 minuten in het centrum. Wanneer je Zevenaar binnenrijdt, volg je de borden met de parkeerroutes. Zo kun je snel de stad in. Er is altijd wel een parkeerplek! In en rond het hele centrum zijn er voldoende parkeerplaatsen.

LIEVER OVERDEKT PARKEREN?
Dat kan ook in onze Masiusgarage, met maar liefst 340 parkeerplaatsen! Voor het parkeren betaal je slechts € 0,90 per uur.
Blijf je langer in Zevenaar, dan is het slim om de auto aan de rand van het centrum te parkeren. Hier bedragen de parkeerkosten € 1,50 voor een halve dag (vijf uur) of € 3,- voor een hele dag.

Sponsors:

Waar vind je deze evenementen?

Alle podia van Muziekstad Zevenaar vind je in het centrum van Zevenaar. Het centrum ligt op steenworp afstand van het Station en er is voldoende parkeergelegenheid.

Elke eerste zondag van de maand zijn in het centrum van Zevenaar de winkels geopend. Ook vind je in het centrum veel gezellige café’s en restaurantjes.

Kom ook naar dit sprankelende hart van de Liemers!

Volg ons op de socials voor de meest actuele stand van zaken.

Info@muziekstadzevenaar.nl

Sponsor worden?

Wij nemen contact met u op voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden!