Najaarsfestival

Zaterdag 9 en zondag 10 september

Dit weekend is er voor iedereen iets te beleven in het Centrum van Zevenaar. Zaterdagavond bieden we een gezellige stapavond met een paar goede Live-acts. Zondag is een echte familiedag. Uiteraard is alles gratis toegankelijk.

zaterdag 9 september

20:00

- 21:45 uur

Mad Lee
Raadhuisplein

22:00

- 23:45 uur

CCR, tribute band Creedence Clearwater Revival
Raadhuisplein

zondag 10 september

Mad Lee

zaterdag 9 september
20:00 uur
Raadhuisplein

Vervlogen tijden herleven met Mad Lee. De 4 doorgewinterde muzikanten brengen een eerbetoon aan de legendarische muziekhelden die voor deze enthousiaste rockers een goed voorbeeld waren.


Mad Lee is opgericht half 2018. Sinds begin 2019 is Mad Lee regelmatig te zien op de Nederlandse poppodia en in de muziekcafe’s door het hele land. Ook is de band regelmatig in Duitsland te vinden en een enkele keer in België.

De herkenbare Rock- en Blues classics zijn in een wat steviger jasje gestoken en ‘live’ druipt de passie van het podium af. Eerlijke muziek, zonder poes-pas en met veel energie gebracht in een eigen stijl, een eigen geluid. Een energieke sfeer, nostalgische herkenning en een swingend publiek kenmerkt een optreden van Mad Lee.

Voorbeelden (in alfabetische volgorde): 

The Allman Brothers, Albert Collins, Albert King, B.B. King, Eric Clapton, Free, Freddy King, Gary Moore, Peter Green (Fleetwood Mac), The Small Faces, Stevie Ray Vaughan, Thin Lizzy e.v.a.

CCR, tribute band Creedence Clearwater Revival

zaterdag 9 september
22:00 uur
Raadhuisplein

Duite Kluiters Arnhem – Dweilband

zondag 10 september
13:00 uur
Centrum

Schip Ahoy

zondag 10 september
13:30 uur
Markt

Dit koor bestaat uit ruim 40 zangers met de muzikale ondersteuning van ons combo bestaande uit 7 muzikanten met als instrumenten dwarsfluit, accordeons, gitaren, bas en drums. Voor de muzikale ondersteuning kunnen eventueel wij gebruik van onze eigen geluidsinstallatie die door een van onze zeelieden zal worden ingeregeld en bediend.

 De doelstelling van Schip Ahoy zijn zeemansliederen, sfeer en gelegenheidsliederen. We zingen voor ons eigen plezier en voor ons publiek. Muziek is leven, leven is muziek!

 De dirigent, een zeer gedreven persoonlijkheid heeft vele eenstemmige zeemans- liederen bewerkt en gearrangeerd tot 2-,3-, en zelfs 4-stemmige nummers, die de emotie over het zeemansleven doen oplaaien en daardoor goed passen bij onze gezangen, en zeker op het Najaarsfestival op 10 september a.s.

 Wij worden met regelmaat benaderd voor een optreden door heel Nederland. Enkele hoogtepunten zijn Sail Kampen 2018, Nijkerker Sleepbootdagen 2018, Sail op Scheveningen 2019, Zuiderzeemuseum Enkhuizen 2022, Sail/Tall Ship Races Harlingen 2022, B&B festival Lunteren 2022 en 2023, DrieGasthuizenGroep en dit jaar in Den Helder bij de The Tall Schip Races en Marinedagen 2023

Koor Tijdloos

zondag 10 september
13:30 uur
Eet-Lokaal

Tijdloos is opgericht in 2008 dus we bestaan dit jaar 15 jaar!! Het koor bestaat uit 23 zangers, 2 accordeonisten en een drummer. Meestal treden we op in verzorgingstehuizen maar ook voor ouderenverenigingen in Zevenaar en omgeving. Ons repertoire bestaat uit luister en meezing liedjes uit de jaren 50 en 60 in diverse talen. Het koor probeert altijd de gezelligheid bij het publiek over te brengen en als het even kan werken we voor de liefhebbers naar een polonaise toe.

Wij uut Zènder – Dweilband

zondag 10 september
13:30 uur
Centrum

Grolsche Hofzanger

zondag 10 september
13:30 uur
Raadhuisplein

De Grolse Hofzangers bestaan sinds juni 1982 en zijn door de jaren heen gegroeid tot het koor wat ze nu zijn.

Door de wol geverfde zangers verzorgen diverse optredens door heel Nederland.Een uitgebreid repertoire zorgt ervoor dat De Grolse Hofzangers voor ieder optreden, passende nummers ten gehore kunnen brengen.

Smartlappenkoor Wiami

zondag 10 september
13:30 uur
Muldershof

Dweilorkest 94 1/2 Rheden

zondag 10 september
13:30 uur
Centrum

Ales fekeert. Babberich – Dweilband

zondag 10 september
13:30 uur
Centrum

Dit dweilorkest is heropgericht in 2019 tijdens het schuttersfeest in Babberich. ‘Wij zijn een relatief jonge groep met veel enthousiasme en plezier in het muziek maken. Onze groep bestaat uit leden van Drumfanfare St. Jan Babberich en Harmonie St. Franciscus Babberich. Wij hebben het altijd gezellig met elkaar en maken verschillende soorten muziek. Van polka’s tot de nederlandse hits, alles komt aan bod.’

Sponsors: